دلایل اصلی بروز کبد چرب/09109483228
خبری
به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان رفیق خوب و آدرس mosen123.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

کل مطالب : 85
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 43
باردید دیروز : 109
بازدید هفته : 314
بازدید ماه : 465
بازدید سال : 691
بازدید کلی : 12615
دلایل اصلی بروز کبد چرب/09109483228

کبد چرب به عنوان یکی از شایع ترین اختلالات گوارشی در دنیا در نظر گرفته میشود که با توجه به تغیرات روز افزون سبک زندگی مردم و عادتهای تغذیه ای اونها و همچنین کاهش زمان به دلیل مشغله های کاری که نتیجه ی آن افزایش مصرف غذاهای فست فود ی و فاصله گرفتن انسانها از ورزش ها و فعالیتهای بدنی روزانه میباشد، افراد زیادی به آن مبتلا هستند که بسیاری از این افراد خود نیز هیچ اطلاعی از این بیماری در بدن خود ندارند.
در ادامه بیشتر به این بیماری پرداخته و همچنین رابطه ی گانودرما و کبد چرب را نیز باهم بررسی خواهیم کرد.

گانودرما چیست
برای اینکه بتوانیم تاثیر گانودرما را بر روی کبد و بیماریهای آن از جمله کبد چرب بهتر درک کنیم در ابتدا باید بدانیم که گانودرما چیست .
گانودرما نام یک قارچ با خواص درمانی و ارزش غذایی بسیار بالاست که برای اولین بار در کشور چین کشف شد و با گذشت زمان و درک بیشتر خواص آن و شناخته تر شدن این قارچ اکثر مردم دنیا در نقاط مختلف جهان هم شروع به مصرف این قارچ کردند تا از تاثیرات آن بهره مند گردند.

جهت مطالعه ی بیشتر راجع به گانودرما: گانودرما چیست؟

گانودرما چیست

بیماری کبد چرب چیست
کبد چرب یکی از شایع ترین بیماری ها و مشکلات کبدی میباشد که امروزه در اکثر کشور های دنیا از جمله ایران افراد زیادی به آن مبتلا میشوند و این موضوع باعث شده که بسیاری به دنبال چاره ای برای درمان آن باشند. در ادامه به بررسی گانودرما و کبد چرب میپردازیم و اینکه چگونه گانودرما میتواند به عنوان یک ماده ی موثر برای درمان کبد چرب به کار رود.

کبد دومین عضو بزرگ در بدن انسان است و مانند یک فیلتر عمل کرده و مسئول رد کردن تمام مواد غذایی و نوشیدنی مصرف شده از صافی خود است. این بدان معناست که کبد فاکتورهای مضرر مواد غذایی را گرفته و آنها را به صورتی بدون ضرر وارد سیستم‌های دیگر بدن مانند کلیه ها می کند تا از بدن خارج شود. جالب است بدانیم که کبد تنها عضو بدن است که به طور طبیعی خود را توسط سلول هایی ترمیم و پاکسازی می کند. اما بسیار هم آسیب پذیر بوده و در صورتی که خیلی به آن اهمیت ندهیم مشکلات فراوانی را برایمان بوجود می آورد. جهت مطالعه ی بیشتر : گانودرما و بیماریهای کبد

وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر کبدی دارای ۵ تا ۱۰ درصد چربی باشد کبد چرب نامیده می‌شود. کبد چرب بسیار زیاد باعث به خطر افتاد سلامتی بدن میشود و یک موقعیت مخرب را در بدن ایجاد می‌کند و بدتر اینکه هیچ علامت هشدار دهنده‌ای در ابتلا ندارد. بیماری کبد چرب همراه با التهاب است که این التهاب باعث از بین رفتن سلول های کبدی میشود و اگر درمان نشود سبب سیروز کبدی می شود.

دلایل اصلی بروز کبد چرب
دلایل اصلی بروز کبد چرب ناشناخته است، ولی تعدادی از اختلالات بالینی معین به عنوان علل زمینه‌ای شناخته شده‌اند. هفتاد درصد بیماران مبتلا به کبد چرب چاق هستند. بیماری دیابت و بالا بودن چربی‌های خون نیز از علل آن می باشند. عوامل مختلفی که باعث تغییر متابولیسم در بدن می‌شوند، شامل کاهش ناگهانی وزن، سوء تغذیه و گرسنگی طولانی مدت مانند گرفتن روزه نیز ممکن است باعث کبد چرب شوند. همچنین برخی از عوامل ایجاد کبدچرب میتوان به مصرف دارو بیش از حد معمول، رژیم غذایی نادرست، استرس درونی و نهفته و مصرف لووستاتین ها و غذاهای فست فودی اشاره کرد.

گانودرما و کبد چرب
قطعا نوشتن نام گانودرما و کبد چرب در کنار یکدیگر نمیتواند بی علت باشد، در متون مختلف طب سنتی چین به فواید و تاثیرات بسیار زیاد قارچ گانودرما بر روی کبد بسیار اشاره شده است همچنین در بسیاری از مقالات معتبر چاپ شده در رابطه با قارچ گانودرما هم به خاصیت سمزدایی گانودرما اشاره میشود که این موضوع تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کبد دارد. و در واقع وجود گانودرما در بدن به کبد در پاکسازی و سمزدایی بدن کمک بسیار زیادی میکند.

تاثیر گانودرما بر کبد چرب
درمان بیماری کبد چرب توسط قارچ گانودرما و تاثیر گانودرما بر کبد چرب چیز دور از ذهنی نیست در واقع گانودرما به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد آنتی اکسیدان باعث ترمیم سلولهای کبدی شده و به کبد در بازسازی خود کمک قابل توجهی میکند. همچنین گانودرما به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی مانع از ایجاد التهاب در کبد (که علت از بین رفتن سلولهای کبدی است) میشود.

در لینک یکی از مقالات دانشگاهی بین المللی در زمینه گانودرما و کبد چرب را مشاهده خواهید نمود.

تنظیم مجدد آنزیم های متابولیزکننده کبد

 

 

منبع معتبر نوشته های بالا



تعداد بازدید از این مطلب: 52
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود